ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών  EΛTA COURIER (η επιλογή γίνεται από την εταιρεία μας, με βάση τον τόπο κατοικίας σας) είτε στο χώρο σας, είτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟÏΟΝΤΩΝ
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.
skafoservice.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα στις μεγάλες πόλεις. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2392031010, δηλώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 17.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες . Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων αυτών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΔΕΜΑΤΟΣ
Για τη διευκόλυνσή σας, στο
e-mail που σας στέλνουμε με τίτλο ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ, αναφέρουμε τον αριθμό αποστολής του δέματος και ακολουθώντας το link που σας δίνουμε μπορείτε να ενημερωθείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποστολή σας.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 95,00 € κι έως 2
kg δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Παραγγελίες κάτω των 95,00€ και έως 2kg, επιβαρύνονται με έξοδα μεταφοράς 4€ με ΦΠΑ. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 1,50€.
Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3€

Ογκώδη και βαριά αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης.