Λίγα λόγια σχετικά με μας

Το Skafoservice είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Skafoservice, η οποία ιδρύθηκε το 2017 από τον Αλέξανδρο Χατζηχριστοφή και εδρεύει στη Νέα Κερασιά Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία από τις πλέον άρτια εξοπλισμένες εταιρείες εμπορίας και παροχής υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών στον χώρο των σκαφών αναψυχής.

Ο Αλέξανδρος Χατζηχριστοφής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας, είναι πτυχιούχος Μηχανικός Μηχανών Θαλάσσης, με ειδίκευση στην επισκευή και τη συντήρηση μηχανών θαλάσσης και σκαφών αναψυχής. Έχει αποκτήσει πολύχρονη εμπειρία, συνεργαζόμενος με μερικές από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του χώρου. Χάρη στη συνεχή επιμόρφωσή του, αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση κάθε τύπου εξωλέμβιας μηχανής, καθώς και τον σχεδιασμό και την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σκάφους σας. Παράλληλα, αναλαμβάνει την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων σκαφών και μηχανών θαλάσσης.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, www.skafoservice.gr, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και ανταλλακτικών για το σκάφος σας, των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου, σε ασυναγώνιστες τιμές, και παράλληλα να επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που σας παρέχουμε.